Praktisch

Intakegesprek

Wenst u een intakegesprek vast te leggen, dan kunt u het formulier ‘Aanmelding de nieuwe cirkel’ invullen en versturen naar denieuwecirkel@gmail.com . Na ontvangst nemen wij contact op om een afspraak in te plannen.

Voor bijkomende informatie kunt u ons bereiken op het nummer: 0484/79.69.89.

Tijdens het intakegesprek  maken we in eerste instantie ruimte om naar het verhaal van het gezin te luisteren (wat loopt moeilijk, welke hulp is er reeds geweest, wat is de hulpvraag). We bekijken wat De Nieuwe Cirkel voor het gezin kan betekenen.

Als er beslist wordt om thuisbegeleiding/ individuele begeleiding op te starten, plannen we een 2e ‘afstemmingsgesprek‘ aan huis, waarbij we samen een aantal werkpunten vooropstellen en de aanpak hiervan bespreken.

Om het gezin goed te leren kennen is het in een eerste periode belangrijk om wekelijks een gesprek in te plannen. Daarna stemmen we de frequentie van de begeleidingen af op de noden van het gezin.

Een gesprek in de praktijk of aan huis duurt ongeveer 1 uur.
Gemaakte afspraken dienen minstens één dag op voorhand te worden geannuleerd. Niet of laattijdig geannuleerde afspraken worden aangerekend.

Prijzen

  • Intakegesprek (1u)                                                                                       €100
  • Consultatie in de praktijk (1u)                                                             €70
  • Huisbezoek                                                                                                    €70
    (excl. verplaatsingskost)